Palafrugell honora els seus difunts més il·lustres la diada de Tots Sants

Palafrugell honora els seus difunts més il·lustres la diada de Tots Sants
Palafrugell

Data: 01/11/2019

Com cada any, el primer dia de novembre i diada de Tots Sants, Palafrugell recorda als seus difunts més il·lustres. Així doncs, s’han realitzat ofrenes florals institucionals en record de personatges il·lustres del municipi. 

Al Cementiri Municipal, s’han col·locat uns centres florals a les tombes dels fills predilectes Josep Torres i Jonama (1856-1946) i Joan Miquel Avellí (1875-1934), així com a la del fill adoptiu Modest Cuixart (1925-2007).

 Al cementiri de Llofriu, l’ofrena s’ha fet l’ofrena a la tomba de l’escriptor, i també fill predilecte de la vila, Josep Pla (1897-1981).

D’altra banda, a la Plaça de la Pau, s’han dipositat flors al monòlit que recorda els combatents de la Guerra Civil espanyola i als deportats als camps de concentració.

Paral·lelament, com ja és habitual des de fa sis anys, s’ha commemorat la jornada de Tots Sants acompanyada de música sacra al cementiri municipal. Els familiars que visitin avui els nínxols dels seus difunts enterrats al cementiri de Palafrugell trobaran un duet musical que oferirà diverses peces clàssiques en directe.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura