'Firebird' és el primer disc en solitari de Xavier Calvet


Xavier Calvet és la veu i la guitarra de Bullitt i un apassionat de la música. El seu caràcter inquiet l'ha portat a col·laborar en diversos projectes musicals. Ara mateix segueix tocant amb Bullitt, ha girat per tota la península amb Jaime 4 President i ha tret el seu primer disc en solitari, 'Firebird'.
 De fet fa anys ja va autoeditar un treball com a Jazy Duo però en aquesta ocasió el signa com a Xavier Calvet, l'ha enregistrat a Cal Pau a l'Alt Penedès i l'Ultramarinos Costa Brava.
 
És un disc folk rock que s'allunya dels ritmes més punks de Bullitt, un disc que li ha permès aprofundir amb temes acústics amb influències americanes. Calvet diu que el els temes transiten per alguns viatges convidant-nos a un roadtrip musical.
 
A les properes setmanes Calvet iniciarà la gira de concerts per presentar aquest nou treball discogràfic. A partir del febrer s'hi sumarà la banda que l'ha acompanyat a la gravació del disc.
 
El disc té 12 temes la majoria d'ells escrits en els últims mesos. Calvet reconeix que n'hi han quedat uns quants al calaix i preveu en any, any i mig treure un nou treball que doni continuïtat a 'Firebird'.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura