La Bisbal de l’Empordà celebra l’Indilletres, la primera fira de llibres post-confinament

La Bisbal d'Empordà

Data: 30/08/2020

Intervé: Xavier Cortadelllas, president d'Indilletres

La Bisbal de l’Empordà ha acollit la tercera edició de l’Indilletres, la primera fira de llibres celebrada després del confinament. Durant tot el cap de setmana s’han programat prop d’una trentena d’actes.

Ni la situació derivada de la crisi sanitària del coronavirus, ni tampoc la pluja han pogut frenar l’Indilletres, la fira de llibres de la Bisbal de l’Empordà. Durant dos dies el pavelló municipal s’ha omplert d’editorials independents que han aprofitat per exposar el seu material en un any en què molts dels esdeveniments que tenien agendats van quedar suspesos. Pels organitzadors, el repte era majúscul.

I és que l’Indilletres s’ha convertit enguany en una de les primeres fires de llibres que s’han pogut celebrar. L’inauguració va anar a càrrec del periodista i escriptor Jair Domínguez, però també han anat desfilant per la fira altres convidats com Pep Prieto, Ivette Nadal o Maribel Torres.

En el marc de la fira també es va entregar el segon premi de crítica literària que va caure en mans de la periodista Eva Vàzquez. Premiada per l’article ‘A l’ombra de Proust’ publicat a la secció de cultura d’El Punt Avui el 30 desembre del 2019.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura