Palafrugell viu els quatre dies més forts de la seva Festa Major

Palafrugell

Data: 21/07/2019

INTERVENEN: Pau Lladó i Mònica Tauste, segon tinent d'alcalde i regidora de joventut

Amb aquesta l'alegria que es poden veure a les imatges han viscut els palafrugellencs i palafrugellenques la seva Festa Major, amb una durada d'una setmana, tot i ser els últims quatre els més destacats, i un programa ple d'activitats on la música, l’oci i la cultura n'han estat els principals protagonistes. Vilatans i vilatanes han gaudit de sardanes, tallers familiars, exposicions, actuacions castelleres, espectacles d'animació infantil, balls populars i concerts tant tradicionals com per a joves.

Un dels plats forts de la festivitat a Palafrugell és la Fresca Major, una cercavila organitzada conjuntament per totes les associacions juvenils del municipi que ofereix un recorregut per la vila a ritme de la música que sona de dalt de la carrossa dels Trompats de la mà de Kharloss Selektah. En aquesta cercavila, que és el segon any que es realitza i ja es considera un dels actes més destacats de la programació, no hi falta ni l'aigua ni l'alegria. 

Per altra banda, amb l’objectiu de promocionar l’associacionisme juvenil i donar una oferta d’oci nocturn amb criteris de seguretat per als adolescents i joves, Palafrugell aposta any rere any per oferir la millor programació a la Festa a la Nit.  Enguany han passat per l'escenari grups com Doctor Prats, els Festucs, Noe GY o Pelukass.

Tots els assistents als concerts han comptat un any més amb un Punt Lila instal·lat a la zona de barraques per segon any consecutiu i durant els 4 dies de concerts de la Festa a la Nit. 

El Punt Lila de Palafrugell és un punt de sensibilització i atenció a les violències sexistes que es puguin donar en el context de la festa a la Nit de la Festa Major de Palafrugell. A diferència de l'any passat, aquest any el Punt Lila disposa d'un espai propi i a més, s'ha ampliat l'horari i el personal d’atenció.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura