Els bufons enredats ostenten el regnat del Carnaval de Platja d'Aro 2023

El canvi d'atributs s'ha formalitzat aquest diumenge a Platja d'Aro i ara, la vara de la gresca recau en la colla 'Qui ens ha enredat'. Caracteritzats de bufons, els seus integrants han assegurat, durant el discurs reial, "voler deixar enrere el confinament".

Només han estat 10 mesos de regnat de la colla 'No Me'n Recordo', ja que l'any passat el Carnaval a Platja d'Aro es va posposar fins al mes d'abril. Amb el retorn a la normalitat, però, la vara aquest diumenge ha canviat de propietari i ara recau en mans dels 'Qui ens ha enredat'. En concret, són en Rafel i la Rocío els encarregats d'ostentar el distintiu i ho fan, com la resta d'integrants del grup, caracteritzats de bufons.

"Deixar enrere el confinament"
El canvi d'atributs ha vingut amenitzat per la música i la presentació d'algunes coreografies. Durant els parlaments, s'ha fet una crida a "deixar enrere el confinament i sortir al carrer amb motiu de la festivitat". També s'ha pogut veure la carrossa i les disfresses de la colla enredada. Hi predominen les ratlles, els colors cridaners, les plomes i, sobretot, els globus.

La festivitat a la localitat va de l'11 al 22 de febrer
El Carnaval a Platja d'Aro s'estendrà fins al dimecres 22 de febrer amb l'enterrament de la sardina. L'acte més esperat, com és la rua de carrosses i comparses, s'ha programat pel dissabte 18 amb la presència de 61 colles provinents d'arreu del territori. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura