Diversiones fa el pregó de la Festa Major de Calonge i presenta un llibre

Intervenen: Albert Fort cantant de Diversiones i pregoner i Miquel Bell-Lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

És un dels referents de la comarca a les festes majors d'arreu i té una orquestra amb la qual toca fa més de 15 anys fent embogir el públic a totes les berbenes. És l'Albert Fort, el cantant de l'orquestra Diversiones i aquesta vegada ha estat també l'encarregat de fer el pregó del seu municipi amb el seu grup a les esquenes. En motiu de les festes de Calonge i Sant Antoni, el grup Diversiones també ha aprofitat per presentar el Diverllibre al pregó d'enguany. El llibre és un recull de les històries que han acompanyat la banda des dels seus inicis i que recorre tota la seva trajectòria

Aquesta presentació del llibre es va dur a terme davant la muralla del Castell de Calonge amb les mesures de seguretat pertinents per poder gaudir d'una vetllada diferent a les anteriors. En paraules de l'alcalde aquesta ha estat una festa major molt difícil d'organitzar i en temps rècord. Tot i això, el batlle es mostrava satisfet de la feina dels tècnics i de la rebuda del públic. 

El pregó en si no va ser un discurs habitual de berbena. El grup calongí el va presentar en un vídeo on els membres de la banda repassaven els seus inicis i recordaven anècdotes viscudes a diferents punts històrics del municipi quan eren petits, en un to distès i divertit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura