La 37a Cantada d'Havaneres de Platja d'Aro aposta per la fusió d'estils musicals

La tradicional Cantada d'Havaneres de l'estiu a Platja d'Aro s'ha celebrat amb les actuacions de Port-Bo, Son de l'Havana, Susanna del Saz i Fonso Castillo. Com cada any, els clàssic populars La Bella Lola i El meu Avi han estat interpretats per tots tres grups a la vegada. 

Com a novetats, el grup Port-Bo, hereu d'Els Pirates, ha interpretat quatre cançons a capel·la, mentre que Son de l'Havana ha aportat un toc diferencial amb aires de rumba, música catalana d'autor, balaldes, valsets mariners, sons cubans, tangos i boleros. 

Per la seva part, Susanna del Saz i Fonso Castillo han interpretat cançons amb reminiscències del pop i el rock més populars acompanyats del guitarrista Marc Marquès, han oferit un repertori amb clàssics de l'havanera com Lola la Tavernera i d'altres gèneres com No je ne reggrete rien, d'Edith Piaf. 

L'històric grup nascut el 1966, Port-Bo, ha interpretat els temes La Nave, Taitona, Las Fuentes i Bucólica a capel·la a la segona part de la Cantada. El repertori de Port Bo, interpretat a escenaris de tot el món és una herència dels vells cantaires de Calella, format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros sardanes i cançó catalana. 

Com a afegit aquest any s'ha celebrat el tretzè Mercat d'Estiu a tocar de l'actuació de la Platja Gran de la zona de Cavall Bernat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura