Gessamí Boada arriba als "Vespres sota el Campanar" de Verges

Èxit rotund amb el darrer acte celebrat a "Vespres sota el Campanar" de Verges, que ha estat protagonitzat per la cantautora catalana de jazz i pop Gessamí Boada, una de les veus més potents del panorama musical català actual.

Un estiu més, la placeta de l'1 d'octubre de Verges ha acollit el cicle cultural "Vespres sota el Campanar", que en la seva 21a edició, ha tornat a arribar carregat de novetats i propostes per a tots els públics.

De moment, la programació ha estat rebuda amb un gran èxit de participació per part del públic, a on sembla que Quico Pi de la Serra, un dels cantautors més personals i independents de casa nostra, ha agradat molt.

Per altra banda, Verges també ha encertat amb Jaume Pla, el cantautor de la Bisbal d'Empordà per excel·lència i conegut amb el nom artístic de Mazoni, que commemora enguany els seus 20 anys de carrera artística amb una gira de concerts.

I per descomptat, el duo de Girona anomenat Acorde a Ti, ha causat furor entre els oients, amb els seus diferents estils de rumba, com la flamenca, la catalana, el Garrotín, l'estil Gipsy i la rumba-salsa, en un escenari ideal a l'aire lliure, que alegra els últims dies d'estiu.

L'últim acte dels "Vespres sota el Campanar", però, ha estat el de la cantautora catalana de jazz i pop Gessamí Boada, que ha arribat a la vila per presentar-nos el seu darrer disc "L'art d'estimar", un treball íntim que explora amb cruesa totes les cares de l'amor i el desamor, i que gràcies a aquest tipus de peces, la cantautora ja és considerada una de les veus més potents del panorama musical català.

Boada també pot presumir, doncs, de cançons pròpies en català, anglès i francès a través d'una proposta sincera que s'expressa amb una veu madura i fràgil al mateix temps, i que es completa amb un directe acústic amb les emocions a flor de pell.

De totes maneres, l'activitat de "Vespres sota el Campanar" no acaba aquí, ja que encara queda el Combat de Glossadors, acompanyat de música, ball i una botifarrada popular, que se celebrarà el 2 de setembre.

Amb tot, la cloenda d'aquesta activitat estiuenca finalitzarà el 10 de setembre amb un concurs de cantautors que canten en català, prèvia a l'estelada d'espelmes a la Plaça Major.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura