Dani Martin versiona les cançons del Canto del Loco al Festival de Cap Roig

Palafrugell

Data: 10/08/2022

El cantant de pop-rock Dani Martin va pujar aquest dimarts sobre l'escenari del Festival de Cap Roig. Ho va fer amb totes les entrades exhaurides i una energia que va encomanar als presents. De fet, el públic va restar dempeus durant tot el concert, el qual forma part de la gira 'Qué caro es el tiempo'.

Les lletres de les seves cançons van marcar la generació dels dos mil. Era el Canto del Loco, el grup de pop-rock espanyol, qui emplenava els estadis i s'alçava amb els premis, tals com dos Ondas o múltiples reconeixements de la MTV. Fa 12 anys, però, la formació va anunciar que es separava i és aquí, quan Dani Martin, el seu vocalista, inicia una carrera en solitari.

Després de sis àlbums i escalar fins al número 1, amb peces com 'Cero' o 'Que bonita la vida', el cantant de Sebastian de los Reyes ha versionat alguns dels èxits del 'Canto del Loco' en el seu últim treball 'No, no vuelve'. Noves dimensions amb tocs d'aire fresc, ara, es respiren en cançons com 'Volverá', 'Peter Pan', 'Zapatillas' o 'Que caro es el tiempo', i que s'han pogut sentir aquest dimarts a Cap Roig.

El Jardí Botànic va omplir les 2.440 localitats
Els integrants de la banda van animar als assistents a posar-se dempeus, alçar els braços i corejar les lletres de les cançons. Amb les gairebé 2.500 localitats exhaurides des de feia setmanes, el públic no va defallir i va oferir una estampa de compenetració digna d'immortalitzar.

La gira 'Qué caro es el tiempo' s'allargarà fins al desembre d'aquest any. Farà parada a Mallorca, la Cerdanya o Barcelona, com a ciutat de clausura. Pel que fa al Festival de Cap Roig, arriba a la recta final, amb els concerts de Bye Bye Monstre, Joan Dausà, Morat i Rigoberta Bandini.


SET LIST DE DANI MARTIN AL FESTIVAL DE CAP ROIG

- La suerte de mi vida 
- Volverá
- Son sueños
...........................
- Que caro es el tiempo
- Puede ser
- Que bonita la vida
...........................
- Emocional
- Que se mueran de envidia 
- No, no vuelve
- Portales
...........................
- Contigo
- Peter Pan
...........................
- Ya nada volverá a ser como antes
...........................
- Tal como eres
...........................
- Una foto en blanco y negro
- Cero
- La mentira
- Los huesos
- Dieciocho
- Volver a disfrutar
- Zapatillas
- Insoportable


Fotògraf. José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura