La Fira del Circ de la Bisbal farà 25 anys aquesta edició

Intervenen: Carles Puig, regidor de Cultura de la Bisbal d'Empordà, Eva Gasull, Fira del Circ de la Bisbal

És un dels esdeveniments més esperats any rere any a la capital de la comarca. La Fira del Circ no pararà aquest any tot i els inconvenients generats per les mesures de seguretat necessàries per evitar els contagis per COVID-19

La fira mantindrà la programació repartida en tres dies, amb una vintena de companyies i un total de 25 espectacles. D'aquesta manera els carrers i places de la Bisbal d'Empordà tornaran a acollir propostes de circ al carrer d'un gran nivell artístic i per a tots els públics en una 25a edició amb el millor festival possible ateses les circumstàncies actuals. 

L'excepcionalitat de la situació farà que els espectacles s'ofereixin de manera presencial, en espais amb aforament limitat i amb control d'accés. De tota manera, els espectacles podran ser seguits massivament pel canal de Youtube de l'Ajuntament de la Bisbal i la seva pàgina de Facebook així com per Televisió Costa Brava

Des del consistori bisbalenc asseguren que la celebració de la fira representa un acte de resistència cultural. De la mateixa manera, l'organització de la Fira es negava a cancel·lar un esdeveniment clau que ja forma part de l'essència de la vila. 

Tal com remarquen les mesures de prevenció establertes per a la prevenció de la COVID-19 , entre sis i set escenaris acolliran els espectacles en espais a l'aire lliure on es pugui controlar l'aforament i on no hi hagi visibilitat des de l'exterior per evitar possibles aglomeracions. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura