Les 'Converses de Barraca' celebren 10 anys amb una xerrada sobre els vins de l'Empordà

Les 'Converses de Barraca' celebren 10 anys amb una xerrada sobre els vins de l'Empordà
Palafrugell

Data: 25/07/2019

Un any més, la sala Salí de l’Hotel Hostalillo de Tamariu es va omplir de gom a gom per gaudir de les “Converses de Barraca” que organitza la Biblioteca de Palafrugell.  

En aquesta ocasió, l’eix central de la taula rodona va girar al voltant dels "Cellers, vins i vinyes de l’Empordà" i va comptar amb la participació de Montse Molla, enòloga i viticultora del celler Mas Molla de Calonge,  Íngrid Teixidor, consellera delegada de Freixa Rigau i cap d'exportació de Grup Oliveda, i Jordi Grau Segarra, adjunt a gerència i enòleg de Vins i Licors Grau.
 
Les “Converses de Barraca” són unes xerrades populars, en les quals els participants rememoren en públic fets històrics, esdeveniments i persones de la vila i la comarca, al voltant del tema proposat, amb l’objectiu de rescatar de l’oblit la memòria local i col·lectiva. Organitzades per la Biblioteca de Palafrugell, aquest any les “Converses de Barraca” celebraven un aniversari molt especial, arribant al seu 10è any, i ja s’han convertit en un referent del calendari estiuenc a Tamariu. 

Com ja és habitual, posteriorment a les xerrades, es va oferir a tots els assistents una sardinada popular a la platja de Tamariu, just al costat de la Biblioplatja.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura