La periodista Anna Teixidor presenta un llibre sobre la història de la premsa palamosina

Palamós

Data: 24/02/2018

Pare i filla i una vocació sobre la memòria històrica compartida. Junts han fet la recerca de 100 anys d'història de la premsa palamosina en un sol llibre. Aquest divendres l'han presentat a la Capella del Carme de Palamós, un treball que neix de la Beca Corporativa La Equitativa que organitza cada any el Servei d'Arxiu Municipal de Palamós.

L'obra Un segle d'història de la premsa de Palamós, desenvolupa en més de 400 pàgines l'aparició, el context i l'itinerari de quaranta-dues capçaleres de premsa palamosina, algunes desconegudes fins al moment.

A banda del contingut més centrat en la història de la premsa del municipi, el llibre incorpora el detall dels editors, redactors i impressors com també una selecció de portades que ajuden a la comprensió i interpretació del valor de cada un d'aquests periòdics.

L'Arxiu Municipal ja n'ha editat i imprès una cinquantena d'exemplars que es distribuiran entre els arxius i les biblioteques de referència. També estarà disponible en format digital per tal de facilitar-ne la consulta pública com a eina d'informació i recerca.  
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura