La campanya de Teatre per a les escoles de Palafrugell arriba a la 31a edició

La campanya de Teatre per a les escoles de Palafrugell arriba a la 31a edició
Palafrugell

Data: 11/03/2019

Aquesta setmana arrenca la 31a edició de la campanya de Teatre per a les Escoles, que des de l’any 1989 organitza l’àrea de Cultura. Destinada als alumnes d’Educació Infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior de les escoles de Palafrugell, es calcula que aquest any hi assistiran uns 2.690 alumnes, entre els que s’inclouen també els usuaris del Centre Tramuntana i alumnes d’escoles de Mont-ras, Begur i Esclanyà.
 
L’objectiu d’aquesta campanya és apropar el món de les arts escèniques als escolars de Palafrugell. En aquest sentit, l’àrea de Cultura promociona aquesta campanya, que un cop més compta amb la col·laboració de l’empresa gironina La Troca Produccions Artístiques.
 
El primer espectacle, De bracet, de la Companyia Samfaina de Colors té lloc avui 11 de març i va destinat als alumnes de Cicle Inicial. Demà dimarts 12 de març serà el torn de l’Educació Infantil, la companyia Pentina el gat representarà Corre Trufa. El 26 de març, la companyia Labú Teatre proposa als alumnes de Cicle Mitjà l’espectacle Bianco. Els més grans visitaran el teatre el dia 9 d’abril i gaudiran de l’espectacle Laika, de la companyia Xirriquiteula Teatre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura