Aprovada la redacció del projecte bàsic i executiu del Thyssen

Aprovada la redacció del projecte bàsic i executiu del Thyssen
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat un dels tràmits administratius més rellevants pel que fa al futur museu Carmen Thyssen de la ciutat com és el procediment per adjudicar el concurs de redacció del projecte  bàsic i executiu del Thyssen.
Per l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, es tracta de la peça fonamental que faltava en la tramitació administrativa del futur museu: “a la darrera Junta de Govern hem aprovat posar a licitació la redacció del projecte executiu del Thyssen. Ha estat una de les fites dels projectes estratègics d’aquest mandat que finalitza i ha estat el colofó de quatre anys en què el govern ha treballat de valent. Crec que és la millor manera d’acabar el mandat, i és una molt bona notícia per la ciutat. Ara se segueixen els tràmits, i això permetrà conèixer en poc temps quin serà l’equip que ho impulsarà, per tal de començar posteriorment les obres”

Tècnicament es tracta d’iniciar el procediment d’adjudicació del concurs de projectes per  seleccionar una proposta per la redacció del projecte bàsic i executiu de reforma i ampliació del monestir, pel projecte museogràfic i del projecte d'urbanització de l'entorn, així com els treballs de direcció d'obra pel futur Museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols.
Es tracta d'un concurs de projectes de procediment restringit: es farà un primer triatge entre els candidats que es presentin que compleixin amb la solvència exigida en el plec aprovat.

S'estableix un import de licitació de 278.293,39 euros. Hi ha un termini de 30 dies naturals per presentar les sol.licituds de participació que comencen a comptar a partir de la data d'enviament de l'anunci de licitació a l'oficina de publicacions en el Diari Oficial de la Unió Europea.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura