La nova guia de restaurants de la Cuina de l'Empordanet ja ha sortit a la llum

Palafrugell

Data: 15/06/2022

La Cuina de l'Empordanet ha presentat la seva nova guia de restaurants 2022/23 en un acte que s'ha fet al restaurant Terrassa Terramar de Llafranc i que ha comptat amb la presència de caps de cuina i de sala dels 17 restaurants que formen part del col·lectiu gastronòmic empordanès. Respecte a la darrera edició de la guia, de la temporada passada, la publicació actual arriba amb novetats.

La guia s'actualitza cada any i serveix per donar a conèixer i promocionar els 17 restaurants que integren el col·lectiu. També és una eina útil per als informadors turístics de la zona, ja que es distribueix a oficines de turisme i altres punts d'informació. Està enfocada a tota mena de públic, tant local com visitant. Per aquest motiu s'ha editat en dues versions, una en català i francès, i una altra en castellà i anglès.

Les novetats d'aquesta nova temporada 2022-2023 són, en primer lloc, la imatge i els continguts que es troben dins la nova guia. En aquesta nova edició s'ha apostat per donar el mateix protagonisme als espais interiors i exteriors dels restaurants. Hi apareixen tant els caps de cuina com els caps de sala.

La segona novetat és una benvinguda. Enguany se suma al col·lectiu el restaurant 'La Cala Taverna', de Palamós, amb el xef Tomàs Brull al capdavant.

D'altra banda, els xefs han revelat durant la presentació la nova indumentària que lluiran a partir d'ara en totes les accions que porti a terme l'associació. Es tracta d'aquesta jaqueta de color blau marí i ha estat realitzada per la marca Garçons.

La guia 2022-23 no ha estat l'única eina de promoció de l'entitat que s'ha estrenat aquest dimecres. S'ha fet públic també el nou lloc web del col·lectiu, amb un disseny completament actualitzat i continguts i seccions renovades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura