L'aclamat pintor palamosí Albert Roca és homenatjat pel seu poble

Palamós

Data: 02/08/2023

Palamós homenatja amb un acte i una exposició al pintor local Albert Roca. L'artista, que destaca principalment pel seu domini absolut del cromatisme i del dibuix, ha estat guardonat amb importants premis a diversos països duent el nom de Palamós a tot arreu.

Prop d'un centenar de persones acudeixen a l'homenatge de l'artista palamosí, Albert Roca a la Biblioteca Municipal "Lluís Barceló i Bou" de Palamós.
Així, aquesta exposició de l'obra del pintor, que ha estat organitzada per l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Palamós, restarà oberta al públic durant tot aquest mes d'agost. Així i tot, la tria dels seus quadres per mostrar-los al públic, també ha estat gràcies a persones molt properes a Roca.

A més, durant l'acte, familiars i amics de l'artista han destacat la generositat del pintor, que sempre ha col·laborat amb entitats palamosines, com l'Agrupació Sardanista Costa Brava il·lustrant els cartells de les cantades d'havaneres; fent donació de les seves obres a l'Associació Fira Nadalenca per a l'ajuda a projectes destinats a les persones amb discapacitats psíquiques de la comarca; o bé fent classes de pintura durant més de vint anys per als integrants de l'Associació de la Gent Gran de Palamós.

De fet, Albert Roca es destaca principalment pel seu domini absolut del cromatisme i del dibuix, rebent importants premis a diversos països i aconseguint que la seva obra s'hagi pogut veure arreu d'Europa, i amb ella, el nom de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura