L’escriptor de Begur Miquel Martín organitza la 2ª edició del taller "Escriure sense por"

L’escriptor de Begur Miquel Martín organitza la 2ª edició del taller
Begur

Data: 02/12/2019

L’escriptor i llicenciat en filosofia Miquel Martín Serra organitza al seu municipi, amb la col·laboració de l’àrea municipal de Cultura, la segona edició d’ “escriure sense por”, adreçat a majors de 16 anys. El taller, que constarà de sis sessions de dues hores cadascuna, va adreçada a oferir les eines per elaborar i millorar un text i, també, tenir les claus per evitar les errades més comunes.
 
Les sessions del curs es faran cada dimecres de 17 a 19 hores, a l’Escola Doctor Arruga, començant el 15 de gener. Per poder participar-hi cal inscriure’s, abans del 10 de gener, al mateix Ajuntament. Cal un mínim de 8 persones per tirar-lo endavant.
 
Miquel Martín ha exercit com a professor de català i anglès. Es va iniciar en el món de la literatura el 1994 en guanyar el premi Joan Fuster per a joves autors, al qual van seguir, entre d’altres, els premis Solstici, Manuel de Pedrolo, Romà Comamala o el Recvll. Entre les seves obres trobem el recull de contes “Hi ha amors que maten” i les novel·les “L’estratègia de la gallina”, “Cabells de medusa”, “Dictadors de butxaca”, “El riu encès” o Llegendes de nit”. És un gran divulgador de l’obra del poeta Joan Vinyoli, que va passar molts estius a Begur. A més, s’ha convertit en l’escriptor de capçalera de la Biblioteca de Palafrugell, on també ha impartit tallers d’escriptura creativa i dinamitzat el Club de Lectura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura