Palamós celebra la lll Mostra de cervesa artesana 'Mar de Birres'

Palamós

Data: 23/09/2018

INTERVÉ: Laia Sanchez, membre de l'Associació Les Kaòtikes.

L’estenedor de les xarxes de Palamós ha acollit la tercera mostra de la cervesa artesana amb el 'Mar de Birres', un esdeveniment que ofereix degustacions de cerveses artesanes, concerts, tallers infantils i sortejos. 

A l’edició d’aquest any s'hi ha pogut degustar cervesa artesana de productors del territori català amb l'oportunitat d'entendre'n les diferències i saber, entre d'altres coses, com s'han elaborat cada una d'elles. 
 
Des de les 12 del migdia fins a les 12 de la nit, a més, els assistents van tenir un espai de food trucks que oferien un ampli ventall de productes gastronòmics per acompanyar les cerveses, i van poder gaudir de bona música en directe amb tres concerts.

El primer, a l'hora del vermut amb el cantautor Pau Blanc; el segon, a mitja tarda, a càrrec de Litus2; i per últim, els encarregats de tancar l'esdeveniment va estar la Bigblack Rhino amb el millor Rock, Blues i Soul gironí.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per tercer any consecutiu per l’Associació Les Kaòtikes i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós i FECOTUR.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura