Palafrugell celebra la Festa Major del 17 al 24 de juliol

Palafrugell

Data: 15/07/2022

Palafrugell es prepara per a l'inici de la Festa Major de 2022. Des d'aquest diumenge fins al 24 de juliol, la ciutat té programades una trentena d'activitats pensades per a tots els públics. En destaquen les portes obertes de diferents espais com el Museu del Suro, els concerts d'orquestra al Teatre Municipal i la zona de barraques de la Festa de la Nit.

Palafrugell es prepara per celebrar la Festa Major de 2022. Del 17 al 24 de juliol, el municipi té una setmana plena d'activitats per tornar a gaudir de la festa local. Visites guiades, cercaviles, concerts d'orquestra i la Festa de la nit a la Travessia Rosa Laviña són alguns dels actes principals que durant set dies marcaran l'activitat festiva de la ciutat, pensada per a tots els públics.

Diumenge 17 de juliol a les 18h serà el torn de l'actuació castellera dels Marrecs de Salt i Sagals d'Osona a la Plaça Nova. Durant dilluns, dimarts i dimecres a les sis de la tarda, al Teatre Municipal de Palafrugell hi haurà diferents concerts de Festa Major a càrrec de la Cobla Orquestra Internacional Costa Brava, l'Orquestra Montgrins i l'Orquestra Internacional Meravella.

El mateix dimecres també destaca per ser el dia de portes obertes a espais com el Museu del Suro, Torre Guaita i la Fundació Josep Pla per acostar diferents espais municipals als ciutadans.

Del 21 al 24 de juliol, el protagonisme l'agafarà la Travessia Rosa Laviña amb la Festa de la NitThe Tyets, Mafalda, Marc Dunjó i Marcel i Júlia són algunes de les formacions que pujaran a l'escenari durant aquests quatre dies a barraques. Dins la programació de la Festa de la nit també destaca la cercavila Fresca Major de dissabte a la tarda, acompanyada per la música del DJ Kharloss Selektah.

Per complementar la programació, la Festa Major de 2022 recupera el recinte firal al costat de l'Avinguda Espanya.

La Festa Major de Palafrugell està marcada per la participació de les diferents entitats juvenils del municipi que participen en la programació i el control durant els esdeveniments. Una festa local enfocada principalment perquè els principals protagonistes siguin els palafrugellencs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura