La ganxotapa del Passeig del Mar, la més votada pel públic

Intervenen: Lourdes Redondo, Restaurant Passeig del Mar; Núria Cucharero, regidora de Turisme

Amb tots vostès la flamant guanyadora d'un Ganxotapes de tardor que ha batut tots els rècords amb més de 10.000 plats venuts. Aquesta proposta del Passeig del Mar s'ha endut el gruix de les votacions sota el nom d'Oyrza Sativa.

Aquest no és el primer cop que aquest restaurant obté premi i de fet, les seves dues úniques participacions a l'esdeveniment han estat guardonades, l'edició passada amb el premi a l'originalitat. La tapa guanyadora és una proposta amb ingredients molt tardorencs.

Aquesta edició de la campanya gastronòmica ha batut tots els rècords amb més de 10.000 plats venuts i més de 250 menús servits. Un èxit que demostra com s'ha integrat en la vida dels ganxons i ganxones i visitants.

Una trentena de bars i restaurants

31 bars i restaurants van participar a un festival gastronòmic que va acabar el 24 de novembre. La majoria de bars i restaurants participants van oferir una tapa i una beguda, vi o cervesa, a un preu de 2 euros i mig. Mentre que tres dels estabilments van  oferir un menú de sis tapes i dues begudes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura