Culturefest, La Brava presenta el cartell, la programació i posa a la venta les entrades

Culturefest, La Brava presenta el cartell, la programació i posa a la venta les entrades
Calonge i Sant Antoni

Data: 02/07/2018

Seguint l’esperit de donar veu a aquelles estrelles emergents del panorama artístic que va començar La Brava Beer aquest any, es fa pública la programació i els cartells oficials del Culturefest, La Brava i es posen a la venda les entrades mitjançant la plataforma Qdat Girona especialitzada en oci cultural.
 
Culturefest, La Brava, és el primer festival d’oci cultural que vol retre homenatge a la Costa Brava. Tindrà lloc del 2 al 12 d'agost al Collet de Sant Antoni, un parc de titularitat municipal situat vora el mar, amb segles d'història. El Collet fou un assentament romà, i en els darrers anys s'han excavat les restes arqueològiques d'una important vil·la, així com també conserva un convent de monges benedictines que data del segle XIII. 
 
Les entrades del primer Culturefest, La Brava tindran un cost simbòlic de 5 euros (amb descompte si es compra de forma anticipada a la web) i inclouran alhora una consumició en el preu. L’Organització també ha decidit que a fi de seguir les recomanacions europees sobre sostenibilitat i ecologia es donaran gots reutilitzables que tindran un cost únic de un euro en la primera consumició i que tothom es podrà emportar cap a casa. 
 
Els cartells, perquè son dos, creats per l’artista Bruna Valls se centren en l’actitud de festa, ganes de viure i compartir bons moments. Busquen representar la pluralitat i diversitat fugint d’estereotips de dones que segueixen el cànon de bellesa representant dones més reals i naturals.
 
Bruna Valls que va ser seleccionada l’any 2016 per a participar a la Bologna Illustrators Exhibition i l’any 2017 va exposar a la Fira d’art Artexpo a Nova York i que aquest any ha rebut el premi internacional d’Album Il.lustrat Edelvives ha acceptat el repte de crear els primers cartells de la primera edició del festival. Un festival cultural que com ja es va avançar el passat mes durant la roda de premsa, ha vingut per quedar-se.
 
Una altre de les novetats que s’ha destapat avui és la programació final del festival. Per aquesta primera edició s’ha volgut ser ambiciós i donar cabuda a artistes de molts àmbits diferents convençuts d’atraure així a un públic divers que omplirà el festival els onze dies.
 
Més d’una trentena d’artistes ompliran la cartellera de la primera edició del Culturefest, La Brava repartits en les diferents zones (fins a sis zones diferents) que s’han distribuït pel Collet de Sant Antoni i Calonge.
 
PAULA GRANDE - MARCEL POZO - DEUX À LA TACHE - COL.LECTIU TIC TAQ – OCATA -PLANETA TRAMPOLÍ - DOS DE UN TIPO - SWOC ECO TRICICLO - ANDREW I EL BAGUL MAGIC - DAVID MAURICIO - TILDO MUXART - MAGICUS PARTY - CIRCOLATE -URFABRIQUE - ALEX SOLANILLES – AILAS - CARMEN PORCAR - RAÜL ACUÑA – INDIGO - HOLA CHICA – ICEBERG - DJ HUETE - DANSA EN BLANC – EKILIKUA - DJ SAULO PISA - NAMINA – MANDALAIOGA - SENSE SAL – ROKOBANANAS – MODERATTO - EPI ZENTRO DE CIA SOLANO BARBAL - LA SUTIL LINEA ROJA - SOLAR SOUNDS EVENTS
 
Però com també ja es va avançar a la roda de premsa no serà l’únic al·licient per passar pel Culturefest, La Brava. A tots aquests artistes cal sumar-hi una àrea de jocs infantils amb un circuit entre els arbres creat per Aventura Experience  i un taller de circ amb Ekilikuá, o la final del concurs de Foto Video Sub que organitza Red Costa Brava i que acollirà els  millors “underwater cameràman” arribats de tot el món, entre altres. 
 
 
També comptarà amb una zona gastronòmica amb fins a 10 foodtrucks diferents, exposició de cotxes de luxe amb el Club Vip Experience i un espai més reservat i exclusiu anomenat Espai La Brava dissenyat per La Brava Beer amb un chillout amb vistes directes al mar on s’hi esperen fer festes temàtiques, signatura de llibres amb l’escriptor Martí Gironell (guanyador del premi Ramon Llull d’enguany), art en directe o entrevistes a pilots entre altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura