Els cinemes Arinco de Palamós reobriran el 12 d'abril amb programació estable tot l'any

Palamós

Data: 19/03/2019

Intervé: Víctor Lafuente, soci de Picking-SPI / Lluís Puig, alcalde de Palamós

L'emblemàtic Cinema Arinco de Palamós tornarà a obrir portes el 12 d'abril amb tres i quatre sessions diàries durant tot l'any. 

L'empresa Picking-SPI s'encarregarà de l'explotació comercial de les tres sales de l'Arinco, que mantindrà el nom, oferint per una programació mixta entre l'escena comercial, les pel·lícules en versió original subtitulada, el cinema d'autor o el ballet i l'òpera en directe. La seva aposta és la de convertir el cinema en un acte social i posar en valor tota l'experiència que es genera al voltant de la pel·lícula. 

Preveuen incentivar l'activitat creant, entre altres, targetes de fidelització que garanteixin als usuaris un preu fix a les sessions durant tot l'any. 

La nova direcció ja ha iniciat els treballs per a la millora de l'equipament i l'actualització dels equips tècnics de les sales per arribar a punt a l'11 d'abril,  en què es farà la jornada inaugural de portes obertes adreçada a tot el públic amb tres passis gratuïts. 

Per Palamós, la reobertura de l'Arinco implica recuperar el cinema al municipi un any i cinc mesos després. Fan una crida a tota la comarca a sumar-se al projecte. 

L'empresa Picking-SPI  ja gestiona actualment altres cinemes a Sant Cugat del Vallès i a Puerto Banús. Ha signat un acord de lloguer amb la propietat de l'Arinco per cinc anys amb opció a renovació. Notícies relacionades:

Els Arinco tanquen i deixen Palamós sense cinema

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura