Estereofònics arrenca amb concerts als carrers de Platja d'Aro

Intervé: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro

Els carrers de Platja d'Aro van donar el tret de sortida a l'edició d'enguany d'Estereofònics, la marca paraigua que engloba tots els festivals i concerts d'estiu a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Durant tres hores es van poder fer tastets d'alguns dels artistes que passaran pel municipi al llarg dels propers mesos.

Estereofònics es concep com un festival de festivals. Aquest any portarà 77 concerts durant una mica més de tres mesos, repartits per tots els nuclis del municipi. La gran majora d'ells seran gratuïts i a l'aire lliure. Pel que fa a estils, de tots els tipus. Per això aquest dissabte es van programar set actuacions en tres escenaris diferents, perquè la gent pogués anar veient aquesta varietat. 

A part de festes majors, cantades d'havaneres o audicions de sardanes, dins d'Estereofònics hi ha un ampli ventall de festivals amb entitat pròpia, com el Desemboca de rock'n'roll, el Festisurf Costa Brava de Surf Rock, el Festival de Guitarra, les Nits de Jazz, el Festival de S'Agaró de música clàssica, el Xalaro destinat als més petits, o l'últim en arribar, el Propers, que portarà a Castell d'Aro quatre propostes de música en acústic. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura