Sílvia Pérez Cruz canta a casa acompanyada pel virtuós Marco Mezquida

Palafrugell

Data: 22/07/2019

Recreant amb poca llum i un piano de paret el primer dia en què sense saber-ho van fer música plegats la cantant Sílvia Pérez Cruz i el pianista Marco Mezquida començaven el seu concert al Festival Cap Roig de Calella de Palafrugell davant d'un auditori ple a vessar. L'artista palafrugellenca cantava a casa i a davant de la seva gent que li va fer costat des del primer moment. 

Amb la dolçor que la caracteritza Sílvia Pérez Cruz va mostrar-se natural i propera, va explicar que havia dinat el famós arròs de la seva mare que en aquesta ocasió l'havia cuinat per 17 persones i un xic avergonyida va explicar que s'havia banyat per primera vegada a la cala de la Banyera de la Russa de Calella. L'artista empordanesa volia mostrar el millor de casa seva al pianista Marco Mezquida que hi actuava per primera vegada.

Durant tot el concert els dos artistes van demostrar l'admiració que senten l'un per l'altre i que els ha portat a crear aquest projecte conjunt damunt l'escenari. Durant el concert van interpretar cançons pròpies, cançons populars i cançons d'altres, sempre amb els arranjaments adaptats a la virtuositat de Marco Mezquida al piano i a la veu excepcional de Sílvia Pérez Cruz. La palafrugellenca va cantar en català, castellà, anglès i portuguès i va jugar amb Mezquida damunt l'escenari fent el que més els agrada, escoltant-se i complementant-se.

La posada en escena en blanc i negre, elegant com l'actuació que hi tenia lloc en un dels escenaris més glamourosos de la Costa Brava i amb una Sílvia Pérez Cruz que va fer d'amfitriona amb naturalitat i l'estil que la defineix. Enamorada de la seva terra, dels records que hi té i de la seva gent Sílvia Pérez Cruz va regalar entre molts altres temes el 'Vestida de nit' que van escriure fa anys els seus pares. Una de les peces que formava part d'un gran espectacle que havia esgotat des de feia setmanes les entrades.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura