Els Nins Trapelles s'acomiaden d'una de les Reines i del Carnaval 2024

La Colla dels Nins Trapelles de Calonge ja s'ha acomiadat d'una de les seves dues reines amb l'enterrament de la sardina, i també així del Carnaval 2024, del seu regnat, i de l'any de celebració del seu 30è aniversari. Els jardins del Castell de Calonge han estat l'escenari de l'acte de clausura. 

Ahir va ser un dia molt trist per Calonge i Sant Antoni, que es va acomiadar del Carnaval 2024 amb l'últim dels actes, l'enterrament de la sardina. Però més trist va ser encara per la colla dels Nins Trapelles, que van haver de dir adeu a una de les seves Reines, a la Núria Rubau.

Dalt de l'escenari, la Reina Tere Estrada, acompanyada per dos membres més de la colla, vestits de dol i amb les llàgrimes als ulls, van adreçar unes paraules a la difunta reina, a la que li van agrair tota la feina i dedicació per fer d'aquest un Carnaval memorable.En el discurs també van aprofitar per donar les gràcies a totes les colles i les persones que els han acompanyat durant el seu regnat.

L'acte, que va tenir lloc als jardins del Castell de Calonge, va cloure amb una sardinada popular organitzada pels carrossaires calongins, en la que hi va assistir pràcticament un centenar de persones.

I amb aquesta, ara sí, es donen per acabades totes i cada una de les activitats carnavalesques de tot el Baix Empordà, que en total han durat divuit dies, des del seu inici el dia 3 amb els sopars de colles i la presentació dels Reis i Reines Carnestoltes. Ara, totes les colles ja tenen la vista posada en el Carnaval del 2025.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura