El Terrat suspèn el Singlot

Intervé: Josep Saballs, regidor Festivals

Després de cinc edicions l'organització fa una aturada indefinida perquè no hi ha les condicions òptimes per tirar endavant el projecte

Sant Feliu de Guíxols no tindrà aquest any una nova edició del festival de l'humor Singlot. El Terrat ha comunicat que després de cinc anys al capdavant d’aquesta iniciativa aquest estiu no hi haurà SINGLOT.

Des de la productora asseguren que el Singlot ha demostrat edició rere edició la seva ambició com a cita ineludible per a creadors i professionals del humor i la comèdia i que aquest any no s'assolien les condicions òptimes per al projecte. Per aquest motiu la direcció del Festival ha decidit no seguir endavant amb la sisena edició.

Una llarga llista de noms il·lustres de la comèdia


En el comunicat fet públic aquest dimarts la direcció del Singlot i El Terrat expliquen que ha estat una decisió molt complicada de prendre, ja que s’havia aconseguit realitzar una trobada única a l'Estat Espanyol reunint a professionals d’arreu de l’Estat per presentar els seus projectes de comèdia a les jornades professionals i alhora havia permès programar comèdia de primer nivell als escenaris de Sant Feliu de Guíxols.

En aquestes 5 edicions han gaudit del Singlot festival 12.000 espectadors i entre els actors i còmics que hi han actuat hi ha Leo Bassi, Carlos Latre, Berto Romero, Goyo Jiménez, Lloll Bertran, David Broncano, Sílvia Abril, Quim Masferrer, David Verdaguer o el mateix director del festival Andreu Buenafuente.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura