"Mares" la nova exposició de la galeria Monalisi

Palamós

Data: 12/04/2024

El mar és la temàtica protagonista de l'exposició de pintura que es pot trobar aquest mes d'abril a la galeria d'art Monalisi de Palamós. "Mares" dels artistes locals Lluís Martinell i José Luis Escardó si troben paisatges de la Costa Brava, especialment relacionats amb el mar.

L'associació cultural sense ànim de lucre, Monalisi Tot Art Galeria, ofereix cada mes obres de diversos artistes, especialment locals. És el cas de l'exposició "Mares" de Lluís Martinell i José Luis Escardó . En una banda de la sala trobem pintures de vaixells i velers de diverses mides que naveguen pel mar i s'enfronten a les onades. Són quadres d'oli sobre paper del begurenc José Luis Escardó que ha realitzat durant aquests mesos d'hivern.

També trobem alguns retrats . I és que és la seva especialitat i en crea a través d'encàrrecs.

En l'altra banda de la sala trobem aquarel·les de l'aquarel·lista palafrugellenc Lluís Martinell. És una mostra de marines com "Vaixells al port Marina de Palamós", el "Port pesquer a Palamós" o per exemple una "Barca a l'Escala". També trobem paisatges més urbans com "Fanal de París" o de l'Empordà com "La plana de Llofriu".

Per poder-los treballar bé, fa un esbós in situ i després l'acaba a l'estudi. Intenta treure l'essència de les pintures i transmetre-les als espectadors. Preguntats pels pròxims projectes els artistes asseguren que sempre és el mateix: Pintar. 

Des de L'associació cultural sense ànim de lucre, Monalisi Tot Art Galeria destaquen l'aposta per artistes locals i en aquesta ocasió per aquests paisatges i marines amb colors clars i de temporada.

L'exposició està oberta tots els dijous, divendres i dissabtes de 17 h a 20:30 h. Durant el mes de maig agafarà el relleu l'exposició col·lectiva de tots els socis relacionada amb la pintura i la gastronomia. D'altra banda, l'associació participa en el dia Internacional de l'art on faran un taller aquest dissabte amb les entrades exhaurides. De fet, durant la setmana ja organitzen tallers de pintura per a tots els amants d'aquest art.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura