Consells dels Mossos d'Esquadra per tenir una revetlla segura

Llençar petards amb un adult, fer-ho sempre a mínim 500 metres de les zones bososes, utilitzar metxes per encendre els petards i mai llençar-los contra res ni ningú. Aquests són alguns dels consells de seguretat que el Departament d'Interior repeteix un sant joan més per tenir una revetlla tranquila.

Des del cos dels Mossos d'Esquadra demanen sentit comú per evitar accidents durant la revetlla de Sant Joan. La nit més curta de l'any es crema molta pòlvora i cal manipular correctament els petards per evitar qualsevol emergència. També és una nit en la que els bombers estan en alerta per possibles incendis. Precisament per evitar les visites a l'hospital o les sortides dels bombers des del Departament d'Interior cada any repeteixen uns consells de seguretat per tenir una revetlla segura i tranquila.

A la Costa Brava centre és tradició anar a la nit a tirar petards a la platja. De fet, des de Mossos d'Esquadra recomanen que es faci així per evitar incendis.

Els cosses d'emergència reforcen la guàrdia aquest cap de setmana amb agents fent més hores, asseguren que no hi ha alerta de cap atac terrorista imminent però recorden que treballen constantment en la prevenció perquè cap ciutat del món n'està exempta. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura