Santa Cristina d'Aro fa cagar el tió

Els més petits de Santa Cristina d'Aro han fet cagar el tió a la Plaça Baldiri Reixac. Tots ells han fet cua per poder fer-lo cagar mentre cantaven una cançó i al final, tots han rebut el seu petit regal abans de Nadal. Aquest ha estat un dels actes que forma part de la programació de les vacances de Nadal al municipi. 

Els nens i nenes de Santa Cristina d'Aro han fet cagar el tió. A la plaça Baldiri i Reixac, els més petits del municipi han fet cua per poder cantar la cançó del tió i veure el que aquest els hi havia cagat. Una cançó que tots ells han portat apresa des de casa per poder aconseguir el seu regal.

En diferents grups i, alguns d'ells amb l'ajuda dels pares i mares, tots han passat pel tió gegant, fent-lo cagar al ritme del "Caga tió". Al final, tots ells han rebut una bossa de llaminadures.

Alguns d'ells també explicaven què faran la resta de les vacances

La jornada ha demostrat que els nens i nenes de Santa Cristina s'han portat bé durant tot l'any i que el tió, si li cantés, sempre té preparat un petit regal.

Fer cagar el tió ha estat el primer acte de les vacances de Nadal al municipi. Els dies 28, 29 i 30, entre les 16h i les 20h, el pavelló municipal serà la seu del parc infantil on hi haurà diferents activitats esportives, jocs de taules i espectacles d'animació. El municipi també celebra altres esdeveniments com la quina de la colla Els Merlots els dies de Sant Esteve i Cap d'Any i el pregó dels reis el dia 30 de desembre. El dia cinc hi haurà la rua per rebre els Reis Mags d'Orient i el dia set de gener, a l'espai Ridaura, es tancaran les activitats de Nadal amb el concert de Cap d'Any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura