Primeres pinzellades del Festival Palamós Terra de Mar 2021

Palamós

Data: 29/04/2021

Cada any es generen 300 milions de tones de plàstic, entre les quals 8 acaben arribant als mars i oceans. Les dades proporcionades per l'empresa New Plastics Economy, marquen un abans i un després l'any 2050, quan hi haurà més plàstics que peixos a les grans aigües. Davant la problemàtica, el festival Palamós Terra de Mar ha decidit focalitzar la temàtica de la seva 14a edició en la sostenibilitat.

La trobada marinera i de regust salat torna a posar-se en marxa, després de veure's cancel·lat l'any passat a causa del Coronavirus. Ara, en un món en pandèmia, Terra de Mar s'adapta a les mesures sanitàries i canvia el seu format. Enguany, les activitats culturals, esportives i gastronòmiques es realitzaran del 23 de maig al 12 de juny.

El cap de setmana, on es concentraven tots els esdeveniments al Moll Vell, dóna pas a un format més llarg en el temps i ubicat en diversos punts del municipi.

Per tal d'assistir a les activitats, el visitant haurà de realitzar prèviament una inscripció a través de la plana web del festival.

L'any 2019 la trobada va rebre prop de 18.000 persones i va centrar la seva temàtica en el carbotatge i el comerç marítim del port.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura