La dansa contemporània creada pels nois i noies s'exhibeix al concurs de Joves Intèrprets

Palamós

Data: 18/10/2022

El festival Ona-Dance ha programat, aquest diumenge al Teatre la Gorga de Palamós, el concurs de Joves Intèrprets de Dansa Contemporània. Un esdeveniment que enguany arriba a la seva 8a edició amb ballarins nacionals i internacionals.

Els joves d'entre 17 a 21 anys han presentat les seves peces de dansa contemporània a Palamós. Ho han fet en el marc del festival Ona-Dance, que ofereix als nois i noies un espai d'exhibició, descentralitzat de les grans ciutats. 

La dansa contemporània ha estat la predominant, encara que, en algunes ocasions s'ha fusionat amb l'estil clàssic o el popping. De fet, les coreografies han estat ideades pels nois i noies, no només de Catalunya, sinó que s'han apropat estudiants d'arreu d'Espanya i França.

El concurs de Joves Intèrprets fa 8 anys que forma part de la programació del festival Ona-Dance. Un gran esdeveniment, que omple Palamós de dansa professional durant els caps de setmana d'octubre i fins al desembre. Està organitzat per l'àrea de cultura del consistori, encara que la direcció artística recau en mans de la companyia palamosina CobosMika.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura