L'Aula d'Art inaugura l'exposició "Silencis"

L'Aula d'Art de Sant Feliu de Guíxols ha inaugurat l'Exposició Silencis. La mostra conté obres dels seus alumnes han elaborat durant els dos anys que l'Aula està en funcionament i mostren la seva evolució com a artistes. L'exposició, situada a la Casa Blasco, conté obres de pintura, dibuix i escultures. Durant tot el mes de setembre, L'Aula d'Art traslladarà les seves classes als jardins de la casa per poder practicar noves tècniques i que la gent pugui veure com treballen.

El silenci pot transmetre centenars d'emocions. Això és el que vol transmetre l'Aula d'Art de Sant Feliu de Guíxols amb la seva exposició a la Casa Blasco. Vint alumnes han mostrat al públic les diferents obres que evoquen als diferents silencis que podem trobar en el nostre dia a dia.

A l'exposició Silencis hi ha quadres elaborats amb diferents tècniques de pintura, dibuix i escultures. La inauguració ha omplert els jardins de la Casa Blasco d'amics i veïns que volien veure cadascuna de les obres de l'Aula d'Art. Tots ells s'han passejat per l'interior de l'edifici, deixant que la pintura els hi ensenyés com es poden interpretar aquests silencis. La mostra és el resultat de dos anys de feina i permet veure el treball d'artista que hi ha darrere cada obra.

Durant la inauguració s'ha agraït la feina de l'Aula d'Art i el paper que entitats com la seva tenen a l'hora de potenciar la cultura a la ciutat. L'exposició també permet potenciar la Casa Blasco com a espai cultural. De fet, mentre l'exposició estigui oberta, les classes de l'Aula d'Art es traslladaran als jardins de la casa on se'ls podrà veure treballar amb la natura.

L'exposició Silencis es pot visitar fins al 30 de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura