Roger Hodgson juga a casa a Cap Roig amb grans dosis de Supertramp

Palafrugell

Data: 19/08/2018

Roger Hodgson va tornar a jugar a casa aquest dissabte amb el seu concert a Cap Roig. Era el tercer del britànic en els últims vuit anys i des de bon començament es va fer evident el gran feeling entre el públic de Calella i l'exlíder de Supertramp.

Aquesta connexió es deu a una mescla de diversos factors, però destaquen especialment la simpatia de Hodgson, el nivell musical excels de la banda que l'acompanya i, sobretot, que més enllà d'alguns temes propis mai deixen de sonar els grans èxits de Supertramp. El públic va ovacionar èxits mítics del rock progessiu dels 70 i els 80 com l'inicial "Take the long way home", "Breakfast in America", "The logical song", "Dreamer", els bisos "Give a little bit" i "It's raining again" o aquesta "School".

Amb 68 anys Hodgson va demostrar estar en plena forma tant pel que fa a energia sobre l'escenari com a tècnica vocal i musical. La sonoritat del concert va ser impecable i això hi van ajudar els músics sobre l'escenari, en especial el multinstrumentista de vent Aaron Macdonald, que es va erigir com la segona gran estrella de la nit a Cap Roig. 

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Ana Lópezfa 35 dies
Bon dia,
Una corrección al artículo, Aaron McDonald no acompaña a Roger en este tour por motivos personales, el saxofonista que lo sustituye es otro genial músico llamado Michael Ghegan.
Sería de agradecer una mínima labor de investigación antes de escribir los artículos.
Y para que tengas todos los datos para otra vez, el teclista es Ray Coburn, que sustituye a Kevin Adamson, a la batería Bryan Head y al bajo, David J. Carpenter.
Un saludo - Ana López - Roger Hodgson Spanish Friends Club
Nos maidinsfa 35 dies
Aaron McDonald ??
Entérate bien. Este año no va de gira con Roger Hodson


Més articles de Cultura