Platja d’Aro escalfa motors amb la Xaranga de Carnaval

Dissabte de Carnaval sense rua però no sense festa. L'esperit carnavalesc es va mantenir ben viu a Platja d'Aro amb la Xaranga de Carnaval amb una cercavila de totes les colles locals pels carrers del municipi. Amb l'inici a la Plaça de l'Ajuntament, les colles es van fer notar per l'Avinguda S'Agaró i l'Avinguda Castell d'Aro on van demostrar les ganes de tornar a desfilar. Un nombre de colles que continua creixent carnaval rere carnaval i que mantenen intacte la il·lusió.

Els encarregats d'animar la festa van ser els membres de la Band The Marxa. La cercavila volia recordar els dissabtes de carnaval i també animar l'ambient de cara la Gran Rua del 2 d'abril. Un ajornament que ha donat més temps per preparar les carrosses i disfresses per tornar a desfilar.

Per començar a crear ambient de Carnaval, els carrers del municipi tenen cartells amb fotografies d'altres edicions, demostrant la tradició de la festa a la localitat. Un Carnaval que és una de les grans cites per a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró i que les seves dates fan que els ciutadans la gaudeixin d'una manera especial.

A poc més d'un mes pel dia de la rua, la cercavila va demostrar la germanor entre totes les colles i que Platja d'Aro porta el Carnaval a les venes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura