L'Escola de Música incia el nou curs amb novetats destacades

INTERVENEN: Lluís González, director de l'Escola de Música de Sant Feliu i Castell-Platja d'Aro // Salvador Calabuig, regidor d'ensenyament de Sant Feliu

La tornada a les classes també és sinònim del retorn de les extraescolars, com les que efectuen a l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro, que aquest curs 2021-2022 torna amb canvis i millores destacades.

La motivació dels alumnes i l'aprenentatge en grup és el punt clau de la nova metodologia que ja aplica l'Escola amb l'inici del nou curs. Els i les alumnes gaudiran de més hores de pràctica instrumental i en grup, i pel que fa a horaris s'ha apostat pel fet que els estudiants hi vagin dos dies a la setmana, i un tercer aquells que vulguin aprendre, més enllà del que ja toquen, un segon instrument.

Pel que fa a les tarifes de preus, enguany les han reduït.

Per primera vegada tots els centres públics de primària de Sant Feliu de Guíxols comptaran -de manera gratuïta - amb una activitat de música comunitària. El projecte musical serà diferent a cada una de les escoles, i en total beneficiarà a prop de 250 alumnes.

L'any passat, conseqüència de la situació sanitària, no van poder participar en els esdeveniments de la ciutat on solien assistir, però sí que es van reinventar i poder celebrar, en petit format, les audicions de final de curs. Enguany confien a poder tornar a treure al carrer el que han après i seguir programant audicions i concerts com els que se celebren en les dates de Nadal i per Santa Cecília.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura