Homenatge a Beethoven en la recta final de Porta Ferrada

INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic del Festival Porta Ferrada

Porta Ferrada ja és a la recta final, aquest dijous s'ha celebrat el concert pel 250 aniversari de Beethoven. El programa el va interpretar Maria Canyigueral al piano i Lana Trotovšek al violí. El certamen s'ha celebrat a la plaça Abadia de Sant Feliu de Guíxols, l'antiga seu del Festival. Amb un aforament de màxim 400 persones, aquest espai a l'aire lliure al costat del Monestir, ha acollit el cicle de música clàssica i els concerts en acústic d'artistes locals del Festival.

El concert forma part del cicle "Stars km 0" que ha acostat al Festival artistes de proximitat. En el concert dedicat a Beethoven el duet va interpretar dues sonates. La Primavera, sonata núm.5 en Fa major de L.W Beethoven i la sonata número 1 del compositor rus del S.XX Serguei Prokofiev.

El recital ha deixat molt poques cadires buides. Ha estat el penúltim concert d'aquesta edició tan atípica de Porta Ferrada i com la resta de certàmens s'ha omplert.  Albert Maiol director artístic del Festival, informa que hi ha hagut una mitjana d'un 95% d'ocupació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura