La Fundació Vila Casas presenta la triple exposició d'estiu de Can Mario

Palafrugell

Data: 07/06/2018


Triple exposició la que presenta la Fundació Vila Casas al Museu de Can Mario de Palafrugell fins a la tardor. La mostra temporal d'estiu està protagonitzada per les obres seleccionades al Premi d'Escultura 2018, una exposició fotogràfica que sota el títol 'Hiberticer' és una simbiosi entre les Terres de l'Ebre i l'Empordà des de l'òptica dels fotògrafs Salvi Danés i Rita Puig-Serra amb el segell dels creador David Bestué. I la Sala Empordà acull 'Ànima', una mostra individual de l'artista Cristina Batllori on es presenta una selecció de quadres de la sèrie ànima on treballa el cartró.

Can Mario ens permet veure la trentena d'escultures seleccionades per esdevenir el Premi Escultura 2018 que es donarà a conèixer aquest dissabte al vespre. D'entre 200 obres presentades 30 són presents al museu palafrugellenc, una manera que té la Fundació Vila Casas de difondre i divulgar l'art català donant veu a autors que no formen part del fons.

Aquestes, per la seva banda, són algunes de les fotografies d' 'Hibertice' que s'emmarca dins el projecte "Terra-lab.cat", un diàleg entre dos fotògrafs que pretenen renovar la muirada sobre el territori i el paisatge. Es tracta d'un treball a tres que va començar a vista d'ocell des d'on van localitzar tots els espais i que ha conclòs amb la visió des de diferents òptiques del paisatge comparant el Ter i l'Ebre.

I el cartró és la matèria primera que ha inspirat a Cristina Batllori a elaborar la sèrie 'Ànima' que acull la Sala Empordà de Can Mario. Batllori ens convida a fer un viatge a l'ànima a través d'un material tan quotidià com el cartró que ella reinterpreta. La triple mostra s'inaugurarà aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Cultura