La Càtedra Tom Sharpe ja és una realitat

La Càtedra Tom Sharpe ja és una realitat
Palafrugell

Data: 12/06/2020

La Universitat de Girona i la Fundació Tom Sharpe, amb seu a Palafrugell, han signat un conveni de col·laboració pel patrocini de la Càtedra Tom Sharpe. Per mitjà d’aquesta càtedra, la Universitat de Girona portarà a terme activitats relacionades en la docència i investigació de la figura de Tom Sharpe i la seva  obra. La presentació oficial es farà al mes de setembre a la Universitat de Girona. 

La Càtedra Tom Sharpe tindrà com a missió col·laborar i impulsar la difusió de la llengua i la literatura angleses entre la comunitat universitària i el públic lector en general i establirà convenis de col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació i el Servei de Llengües Modernes de la Universitat de Girona. 

Aquesta iniciativa és una bona noticia per Palafrugell, que es reforça com a centre cultural de prestigi, amb la Fundació i la Càtedra Josep Pla i la Fundació i la Càtedra Tom Sharpe, ambdues dirigides pel mateix director, el professor de la Universitat de Girona, el Dr. Xavier Pla i Barbero. 

Tom  Sharpe i Llafranc

L’escriptor Tom  Sharpe va arribar a Llafranc l’abril de 1992 i en va fer la seva residència fins a la seva mort, el 6 de juny 2013. Sharpe va quedar enamorat dels catalans, del paisatge i del ambient de Llafranc. Aquí va escriure els seus últims llibres, “Wilt s’ha perdut, “Els Grope”, i “L’Herència de Wilt”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura