S'inauguren un any més les exposicions d'art al Castell de Calonge i Sant Antoni

Torna un any més al Castell de Calonge les exposicions d'art de pintura i escultura, aquest any protagonitzades de la mà de l'Artista Visual Quim Domene i la pintora Gloria Muñoz. 

El cicle d'exposicions artístiques de pintures i escultures de Calonge ja es poden visitar un any més. Durant els mesos de juliol i agost, el castell de Calonge i Sant Antoni ha programat quatre exposicions d'art per tal de situar-se com un referent en aquest àmbit i dinamitzar el centre històric de Calonge amb propostes culturals de qualitat com aquesta.

Dintre dels continguts de les obres s'ha tingut en compte seguir el tema inspirat en les 7 llibreries de Calonge, un tema molt senzill de defensar per l'artista visual Quim Domene. 

L'exposició que pertany a la pintora Glòria Muñoz es basa en una selecció de pintures de jardins per fer un parèntesi dintre de la seva trajectòria. 

Pel que fa a les idees visuals o estètiques, a l'hora d'exposar les obres es va tenir molt en compte l'escenari, el Castell de Calonge i Sant Antoni, ja que moltes vegades aquest tendeix a absorbir l'obra i no és l'objectiu, sinó que es busca destacar. Per aquesta raó l'escultura va ser una bona opció perquè omple els espais més amplis. Però, d'altra banda, també hi van ser importants les teles que hi penjaven del sostre amb uns tons molt clars i brillants, per tal de poder destacar independentment del tipus de fons que hi predominés a l'escenari. 

Finalment, aquesta exposició estarà oberta a tothom durant aquests mesos de juliol i agost i així poder gaudir d'un estiu on també es convida a gaudir de l'art. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura