El públic de 'Bona gent' és el protagonista de l'espectacle de Quim Masferrer

INTERVÉ: Quim Masferrer, actor

En Salvador de Sant Feliu i que treballa a un càmping de Pals, la Maribel que està embarassada de la Lia i que va deixar l'home a casa, l'Antonio i l'Enriqueta que es van conèixer en uns frigorífics de pomes o la Nina d'Olot que es casa a l'octubre amb en Miquel després de conèixer's fa any i mig a través d'Internet. Aquests són alguns dels protagonistes de l'espectacle Bona Gent de Quim Masferrer.

700 persones omplien l'auditori de l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols per veure el darrer espectacle del Festival de l'humor Singlot. Masferrer amb aquest espectacle vol homenatjar al públic i conèixer les històries que s'amaguen entre la gent que el va a veure.

Un espectacle improvisat que Masferrer conduia a la seva manera conversant amb diferents protagonistes escollits a l'atzar i que no va deixar d'increpar amb simpatia fins al final de l'espectacle. Sense guió van sortir temes com la maternitat, les relacions de parella, el Barça o fins i tot els presos polítics i exiliats. Masferrer ho tenia clar, tenia davant seu a 700 persones per tant 700 històries totes interessants per treure'n suc. 

El públic va riure, s'ho va passar bé, va participar i va aplaudir i com els hi deia Masferrer abans del  "gent de Sant Feliu, sou molt bona gent", "si no us ha agradat, haver-ho fet millor".

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura