Els Amics de les Arts estrenen el Festival de Música de Begur

Begur

Data: 28/07/2018

Els Amics de les Arts estrenen el 41è Festival de Música de Begur amb un concert molt proper amb el públic. El quartet va repassar alguns temes del seu darrer treball "Un estrany poder", però no va deixar de banda els seus grans hits, oferint una tria molt ballable i festiva al Pati de les Escoles Velles de Begur.

Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Dani Alegret i Ferran Piqué demostren que de la mateixa manera que el dijous podien amb milers i milers de persones a les Santes de Mataró l'endemà se sabien adaptar a un aforament molt més reduït, amb una trobada de caire familiar en la que, això sí, pràcticament tots els presents estaven entregadíssims. No es van deixar de ballar cançons com "Ja no ens passa", "El seu gran hit", "Jean Luc", "4-3-3", "Les meves ex i tu" o aquest "Monsieur Costeau".

El concert va ser el primer de l'estiu al Festival de Música de Begur. Abans la Moby Dixie havia posat la banda sonora a una cercavila de baixada des del Castell. El proper anirà a càrrec de Ju el dimecres 1 d'agost a Esclanyà i serà gratuït. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura