En marxa el fITM amb una dotzena de propostes

La Bisbal d'Empordà

Data: 13/07/2023

El Festival Internacional del Terracotta Museu ja fa una setmana que està en marxa. Una dotzena de propostes amb un ampli ventall estilístic que actuen els dimecres d'aquest mes de juliol. Aquest dimecres al vespre ha estat el torn d'Arnau Obiols, Carles Belda & Joan Garriga i el DJ Diego Armando.

Tímidament a les vuit del vespre es va anar apropant veïns i veïnes i visitants de la Bisbal d'Empordà als exteriors del museu de ceràmica Terracotta Museu. Les mescles del DJ bisbalenc Diego Armando van animar l'ambient que es va anar apropant a l'escenari i al servei de bar per prendre alguna cosa o sopar. Tot seguit va ser el torn de les atmosferes pirinenques d'Arnau Obiols presentant el seu quart treball discogràfic MONT CAU on aposta pel format solo amb la veu i la bateria com en l'anterior projecte. La nit va seguir amb sons d'arrel, amb els acordions de Carles Belda & Joan Garriga que van oferir un concert amb un repertori variat amb cançons tradicionals. Per rematar la vetllada el DJ Diego Armando va tancar la segona nit del festival. Des de l'organització destaquen la variada programació, els preus populars i l'entorn on s'ofereix aquesta proposta.

El pròxim dimecres serà el torn d'Alba Morena i la proposta d'indie-pop Filipin Yess i clourà la nit els Bankrobber Gang DJs. L'últim dimecres reunirà disbauxa i crítica amb Joan Colomo i la Radiofórmula i hip-hop nostrat amb Extraño Weys i PD Pubilla Hilton per tancar la nit i el festival. Pel certament també hi van passar The Toasters, Les Testarudes i Espardenya Crew que van donar el tret de sortida el 5 de juliol. En total són una dotzena de concerts repartits en els quatre dimecres de juliol amb un ventall de gèneres i estils configurant un programa eclèctic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura