Quim Corominas exposa 'Les llums del color' al Castell de Benedormiens

INTERVÉ: Quim Corominas, artista

Molt de color és el que trobarà fins al diumenge 5 de maig tot aquell que s'acosti al Castell de Benedormiens amb l'exposició que acull, sota el nom 'Les llums del color', de Quim Corominas. La mostra està formada per una quarantena de pintures, sèries de dibuixos i escultures de paper.

Amb el color i la seva força i llum per transmetre estats d'ànim, sentiments i experiències, Corominas ha trobat la manera de canalitzar les seves vivències i inquietuds per tal de transmetre-ho als espectadors. La seva obra es basa en l'expressionisme abstracte colorista i utilitza una àmplia gamma cromàtica de colors purs on destaquen el blau i el vermell.

De formació autodidàctica, el seu treball creatiu abasta pintura, cartells, obra gràfica i llibres artístics. És autor de llibres experimentals i desplegables i col·leccionista de joguets de paper. La seva obra ha estat exposada arreu del món, des de Girona o Barcelona fins a diferents ciutats de l'Estat Espanyol i europees com Londres, Berlín, Amsterdam, França i Itàlia.

La mostra és la primera de l'any al castell i s'engloba dins del cicle anual d'exposicions d'art al municipi, que programa propostes de pintura, escultura i cultura popular i tradicional al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro, al Parc dels Estanys i a l'Espai Cultural de la Masia Bas de Platja d'Aro

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura