Bernat Dedéu presenta 'No Mataràs' a la Biblioteca de Calonge

Dins el marc de la programació del Sant Jordi 2024 a Calonge, hi ha un gran nombre d'autors i autores que trepitjaran el poble de llibres. Un d'ells ha estat Bernat Dedéu, per presentar l'assaig 'No mataràs' amb l'editorial Fragmenta. L'autor aposta per les presentacions arreu del territori de l'Empordà, ja que, el llibre va estar escrit a la seva casa de Vall-llobrega i en pocs dies.

"Calonge, poble de llibres", la primera booktown de Catalunya, ha preparat una gran festa per Sant Jordi en la que el poble sencer celebrarà els llibres. La programació especial, que s'estendrà fins al 27 d'abril, inclou parades de llibres i roses, signatures, presentacions i moltíssimes activitats més.

Entre els autors que passaran per Calonge al llarg d'aquests deu dies de festa, hi ha noms coneguts arreu del territori. Aquesta setmana, d'entre altres, va tenir lloc la presentació de l'assaig "No matarás" de Bernat Dedéu.

L'autor explica que es tracta d'un assaig que forma part d'una col·lecció de l'editorial Fragmenta que presenta la sèrie de deu assaigs pels deu manaments. I que, el "No mataràs" que li va tocar a ell, és "el més sucós".

Preguntem a l'autor perquè relaciona la formació dels estats contemporanis amb la capacitat de matar. Tracta aquestes relacions des de la filosofia, la seva professió.

Sempre que pot, Dedéu s'escapa a l'Empordà per respirar, aturar la rutina i gaudir de l'entorn que li ofereix Vall-llobrega i tota la comarca. De fet, aquí va escriure l'obra.

Calonge, el poble de llibres, ja ha rebut el "No mataràs d'en Bernat" i ara, durant el dia de Sant Jordi, l'autor serà presentant l'obra a Barcelona, amb la parada de l'Editorial. Però l'autor aposta per sortir de Barcelona i promoure l'obra nascuda a l'Empordà arreu del territori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura