En marxa les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova de Torroella i l'Estartit

En marxa les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova de Torroella i l'Estartit. En aquesta veterana proposta enguany hi participen 6 establiments que oferiran menús on la clova i la sèpia seran protagonistes. D'altra banda, el dia 10 de juny, la iniciativa oferirà un show cooking i un taller a la plaça de l'Església de l'Estartit per apropar el peix a la ciutadania. Les jornades estan organitzdes per l'Estació Nàutica l'Estartit-Illes Medes.

El peix i el marisc torna a ser el protagonista durant les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova. Fa més de 25 anys que aquesta veterana proposta aposta per potenciar la restauració local i la gastronomia de Torroella i l'Estartit. S'ofereixen, per tant, productes de proximitat de la confraria de l'Estartit i altres pròximes com la de Palamós.

Enguany hi participen sis establiments; el restaurant Hotel Picasso, el restaurant Alba, el restaurant Medes II, Can Dalfó, el Club Nàutic Estartit i La Palmera. Tots ofereixen un menú format per entrants amb clova, plat principal amb sèpia i postres, acompanyats de vins del Celler Castell de Peralada, patrocinadors de la iniciativa.

La campanya gastronòmica se celebra durant un mes, entre el 15 de maig i el 15 de juny. Al restaurant Alba de l'Estartit ja ho tenen tot a punt.

D'altra banda, dins de les jornades Gastronòmiques de la Sèpia i la Clova, el pròxim 10 de juny a la plaça de l'Església de l'Estartit s'oferirà un show cooking a càrrec de representants dels restaurants participants que ensenyaran com preparen algun dels seus plats. També està previst un taller creatiu on es combinaran les arts escèniques amb les arts plàstiques per apropar els coneixements del peix, la seva anatomia i per fomentar les seves virtuts nutricionals a partir d'un conte i un joc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura