Calonge celebrarà el Sant Jordi amb un munt d'activitats entre el 21 i 24 d'abril

Calonge celebrarà el seu primer Sant Jordi com a poble de llibres de Catalunya. El municipi celebrarà la diada amb una programació d'activitats especial entre el 21 i 24 d'abril.

Calonge ja fa dies que ha començat a preparar la diada de Sant Jordi. Enguany s'estrena com la primera booktown estable catalana i vol convidar a tothom a descobrir-la en aquesta data tan especial com és el dia 23 d'abril. Per això, el consistori ha organitzat una programació variada que durarà quatre dies. Esperen que aplegui a molts visitants.

El municipi va més enllà de les tradicionals parades de venda de llibres i de roses als carrers del nucli antic. La programació especial inclou des d'un recital poètic amb degustació de vins amb Enric Cassases, tallers i activitats literàries a les biblioteques municipals o concursos culturals per a joves. També està prevista una ruta per les 7 llibreries de "Calonge, poble de llibres" amb l'escriptor Màrius Serra que farà les seves recomanacions a cada llibreria. La diada també comptarà amb presentacions al Castell, signatures d'autors, música itinerant, cercaviles i fins i tot un espectacle de circ i dansa a càrrec de Toni Gutiérrez i Miquel Barcelona

El desembre del 2021 el municipi es va embarcar en el projecte "Calonge poble de llibres" en què 7 llibreries van obrir les portes al públic. Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament vol revitalitzar el centre històric i consolidar-se com a destí cultural.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura