Ultimen els detalls per l'estrena de la nova mostra temporal a l'Espai Carmen Thyssen

INTERVENEN: Pilar Giró, comiss'aria de l'exposició / Josep Melcior, regidor de l'ajuntament Sant Feliu de Guíxols

El secretisme impera aquests dies a l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols. Divendres es presentarà en societat la mostra col·lectiva d'enguany anomenada 'Iconografies: de Sorolla a Picasso i Valdés" i fins llavors ben poca cosa se sabrà. 

Més enllà dels tres noms presents al títol de l'exposició, tot el que s'ha avançat és que del 29 de juny al 13 d'octubre l'Espai Thyssen acollirà 46 obres de 21 autors que daten des de finals del segle XIX fins a l'any 2005. Amb elles s'intentarà enriquir la mirada de l'espectador a través de la manera de veure el món de cada artista. Articular un discurs així és la gran gràcia del procés de muntatge d'una mostra com aquesta. 

La mostra temporal d'enguany fa un salt de qualitat gràcies a la mescla de peces de la Col·lecció Carmen Thyssen amb un nou aliat, la Fundació Bancaja, que també cedeix obres. Des de la ciutat de Sant Feliu es congratulen de poder comptar amb un conjunt de quadres que, per separat, s'haurien d'anar a veure un a un arreu del territori espanyol. 

Un any més la mostra estarà acompanyada d'activitats paral·leles encarades, sobretot, a educar la sensibilitat artística dels més petits, com l'Espai Kids o el Timeline. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura