Ja es poden reservar les entrades per la XXV Fira del Circ de la Bisbal

La Bisbal d'Empordà

Data: 14/08/2020

Ja es poden reservar les entrades que configuren el cartell de la XXV Fira del Circ de la Bisbal d'Empordà. Ja falta menys d'un mes perquè comenci el festival que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de setembre.
Aquest any han hagut de reubicar els escenaris. Finalment seran entre sis i set els escenaris que acolliran tota la programació d'aquesta XXV edició de la fira bisbalenca.Tal com remarquen les mesures de prevenció establertes, seran espais a l'aire lliure on es pugui controlar l'aforament i que no siguin visible des de l'exterior per tal d'evitar possibles aglomeracions.
Però perquè ningú es quedi sense circ, s'oferirà l'opció de seguir els espectacles en línia i en directe per Televisió Costa Brava. També es podrà fer a través de la web de l'Ajuntament de la Bisbal així com per la pàgina de Facebook de la Fira de Circ.
Els espectadors i espectadores que vulguin ser-hi presents ja es poden inscriure a través del web de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà. Les entrades són gratuïtes tot i que al moment de la reserva s'oferirà fer una donació voluntària suggerida que anirà destinada a la caixa de solidaritat de l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).

Els efectes col·laterals d'aquesta excepcional edició fan que enguany no podrà incloure propostes com l'Espai Off d'actuació d'artistes emergents, el Firabar, o el mateix Espai Fira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura