Presenten el llibre "De Vilà Clara a Vilà-Clara. Família de ceramistes"

La Bisbal d'Empordà

Data: 26/02/2018

Intervé: Xavier Rocas, director del Terracotta Museu

Unes 125 persones van omplir aquest diumenge el Terracotta Museu en la presentació del llibre "De Vilà Clara a Vilà-Clara" que repassa la història d'aquesta important família de ceramistes de La Bisbal d'Empordà a la vegada que serveix de catàleg de l'exposició homònima, visitable des del passat desembre fins al 8 d'abril

La publicació clou la investigació realitzada pel Terracotta Museu per documentar totes les peces i història relacionades amb la família Vilà Clara. El llibre té tres parts: la primera parla d'en Josep Vilà Clara, un dels pioners de la producció de ceràmica artística i decorativa a La Bisbal en un moment de crisi de la terrissa tradicional; la segona se centra en el seu fill, en Josep Vilà-Clara Garriga , i l'empresa Vilà-Clara ceramistes; mentrestant, la tercera és pròpiament el catàleg de l'exposició retrospectiva que va començar al Terracotta el 17 de desembre. 

El llibre "De Vilà Clara a Vilà-Clara" ja es pot adquirir al Terracotta Museu i a totes les llibreries de La Bisbal. Properament també es trobarà en diversos establiments del Baix Empordà. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura