Pablo López omple d'energia el Porta Ferrada amb un directe vibrant

El Malageny va obrir foc amb el 'Que tinguem sort' de Lluís Llach i va cloure la vetllada amb 'Tu enemigo' i el públic dempeus


Només ell i un piano negre damunt l'escenari però no li va sobrar gens d'espai per projectar la seva energia i vitalitat. Pablo López va obrir el Festival Porta Ferrada amb un directe vibrant, una simpatia desbordant i un maneig del piano d'autèntic geni.

El Festival va obrir les portes amb un d'aquells artistes que sovint passen més desapercebuts que altres contemporanis seus però que quan puja damunt l'escenari es converteixen en un autèntic vendaval.

Xerraire, divertit, pensador, intens Pablo López va desplegar totes les seves facetes en un concert complet de pràcticament dues hores.

 

Un artista agraït


El malagueny va obrir foc amb una versió del 'Que tinguem sort' de Lluís Llach i el va acabar amb el públic dempeus corejant 'Tu enemigo'. De fet, diverses de les cançons de la 'set l ist' van ser corejades per un públic entregat enmig de l'entusiasme d'un artista que no parava d'agrair el fet de poder estar damunt l'escenari.

López era una peça cobejada pel Porta Ferrada i finalment no va decebre. Si no fos per les mascaretes que exceptuant uns molt pocs insolidaris portava pràcticament tothom hom s'hagués pogut oblidar del coronavirus i ni la pluja que tímidament va fer acte de presència al final del concert es va atrevir a espatllar la nit.
 
NOTÍCIES RELACIONADES

El Porta Ferrada arrenca amb el 80% de les entrades venudes (03-08-2020)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura